0

В ратарят на Пари Сен Жермен Серхио Рико продължава да се възстановя след тежкия инцидент, който преживя през май, когато падна от кон.

Испанецът, който навърши 30 на 1 септември, все още не знае кога ще може да се завърне на терена. След тежката мозъчна контузия той дълго време бе в кома и чак на 18 август беше изписан от болницата в Севиля. "По-добре съм с всеки изминал ден, но не съм на 100% от медицинска гледна точка. Останах в Севиля, за да не се налага да пътувам всеки път със самолет за поредния преглед. Загубих близо 20 кг. Тежах 91-92 кг, паднах до 73, в момента качих до 88. Видях моя снимка при изписването ми от болницата, приличам на клечка за зъби. Уважавам съветите на лекарите, които спасиха живота ми. Очаквам с нетърпение да ми дадат повече свобода. Спя като бебе", призна Серхио

“В крайна сметка аз съм страдал най-малко. Когато се събудих, съпругата ми и майка ми бяха до мен. Лекарят ме попита дали познавам жена си и аз потвърдих. Във всичките тези месеци тя се бори за мен като шампионка и сляпо вярваше, че ще се оправя. Затова се влюбих в нея от първия ден преди 8 години", обясни Рико, който има син Марио на годинка от моделката Алба.