0

К ристиано Роналдо е поканил четирима от най-близките си приятели от Манчестър Юнайтед на почивка в Саудитска Арабия.

Португалецът нямаше възможност да се сбогува със съотборниците си от „Олд Трафорд“, след като договорът му бе прекратен през ноември. Причината бе скандалното интервю на звездата пред Пиърс Морган в навечерието на Световното първенство в Катар.

37-годишният нападател, който подписа най-скъпия договор в историята с Ал Насър, е обещал да държи връзка с част от съотборниците си и за целта им е пратил покани за почивка през лятото.

„В Юнайтед все още има няколко футболисти, които уважават безкрайно Рони и те така и не успяха да се сбогуват с него. Той напусна групата на играчите в WhatsApp, но обеща да държи връзка с някои от тях, канейки ги в Лисабон и Саудитска Арабия при него. Хари Магуайър, Бруно Фернандеш, Каземиро и Рафаел Варан са много близки с него“, разкри източник пред „Сън“.

В същото време в Манчестър Юнайтед треперят за една от звездите си - Кристиан Ериксен. Датският халф получи контузия в глезена при победата с 3:1 над Рединг в мач от 4-тия кръг за ФА Къп. Причина за това стана грубо влизане на Анди Керъл, който получи червен картон. Ериксен трябва да мине изследвания, преди да стане ясно колко сериозна е травмата му.