0

Б отев Пловдив излезе с декларация, в която изрази разочарование от липсата на комуникация от страна на местната община, която позволи на клуба ЦСКА-София да рита на стадиона на „канарчетата“ "Христо Ботев" в евротурнирите, без да пита пловдивския клуб.

От Ботев заявиха, че по принцип нямат нищо против "червените" от Борисовата градина да ползват "Колежа", но са предпочитали да бъдат информирани преди това разрешение да бъде дадено.

"Уважаеми ботевисти, във връзка с информацията, че община Пловдив разрешава на ЦСКА да използва стадион "Христо Ботев" като алтернативен вариант за европейските клубни турнири, искаме да изразим своята позиция. 

Разочаровани и изненадани сме, че никой не потърси нас за мнение по този казус. Въпреки че подкрепяме българското участие в Европа, вярваме в откритата комуникация и диалога, който в този случай липсваше", заявиха "жълто-черните" във Фейсбук.

ЦСКА-София няма да може да играе на своя стадион "Българска армия" в близко бъдеще, тъй като съоръжението трябва да се бутне в следващите месеци.

Източник: БТА