0

З вездата на Бетис – Хоакин, ще играе утре срещу Лудогорец в решителен мач от груповата фаза на Лига Европа.

Но в Испания, освен с майсторските си отигравания на футболния терен, той е известен и с това, че често участва в телевизионни предавания. Той е новата звезда в забавно токшоу на канала Antena 3. Хоакин предизвиква фурор с представянето си в първия епизод и всички искат да знаят повече подробности за личния живот на играча.

Трябва да се знае, че легендата на Бетис израсна в бедно семейство, като споделяше стая с четирима от братята си и помагаше на родителите си в семейния бар, докато трябваше да пътува до Севиля с автобус, за да тренира.

За негов късмет икономическите проблеми сега са само спомен благодарение на успешната и обширна футболна кариера, която продължава и сега, когато той е на 41 години. Но Хоакин е и предприемач, който вече е милионер и живее със семейството в грандиозна Вила в Севиля. Къщата е 1200 квадратни метра с огромен басейн от 85 m². Оценява са на 1,8 млн. евро. Освен това футболистът купи апартамент на приземен етаж в Севиля миналата година за 366 000 евро и друг през март 2019 г. в Марбея за 545 000 евро.

Хоакин, от 2004 г., е шеф на компанията Chino Seventeen SL.