0

С елекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров остана много доволен от представянето на тима срещу Германия. 

"Супер. Играчите дадоха максимума на възможностите си, което изисквахме. Благодаря им, това е пътят, признателен съм им. За мен е чест да работя с тях. Пламен Андреев не е виновен за нищо - прекрасен вратар и прекрасен човек. Защо бе атаката срещу него преди мача с Германия, на кому бе нужно. Нима никой друг не прави грешки", попита треньорът.

"Играчите изпълниха всичко над 100 процента. Бяха перфектни. Благодаря им от душа и сърце. Те имат увереност и самочувствие. Има хора, които пречат на този отбор да се развива, спъват нашия процес. Ние хвърляме много нерви да се справим с това. За мача с Косово е важно да се възстановим психически и физически", смята Димитров.

"Нека си направят футболните хора изводите дали в нашето първенство има нужда от толкова чужденци или нашите млади играчи могат да получават по-голямо доверие. С пускането на чужденците сме го докарали дотук", каза още Александър Димитров.