0

Т реньорът на Барселона Шави Ернандес изрази разочарованието си след равенството 1:1 с Наполи в първия двубой между двата тима от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Каталунците поведоха в резултата в 60-ата минута с попадение на Роберт Левандовски, но четвърт час преди края допуснаха изравняване, след като Виктор Осимен се разписа за партенопеите.

„Доминирахме и заслужавахме да спечелим този мач", заяви Шави. 

"Имам горчиво чувство, защото държахме мача в нашите ръце. Играхме добре. Бяхме добри и играейки така, имаме голям шанс да преодолеем това равенство и да продължим напред."

„Липсва ни "Камп Ноу". Ето защо казах на "Жоан Гампер", че ще бъде трудна година. Не е същото да играеш на "Луис Компанис" като на "Камп Ноу", но това не трябва да ни засяга. Реванш на "Камп Ноу" би бил много различен, но съм сигурен, че феновете ще ни помогнат, както винаги", сподели още треньорът на Барса. 

„След моето изявление, че в края на сезона ще напусна поста си Роберт Левандовски направи голяма крачка напред. Той вкара много важни голове в последните мачове", добави той.