0

К ристиано Роналдо все още не е дебютирал с Ал-Насър, но заглавията в световните медии не спират, тъй като всички прожектори са насочени към спортиста с най-много последователи в социалните медии.

Негов пряк шеф там ще е французинът Руди Гарсия, който е треньор на саудитския тим, бивш наставник също на Олимпик Лион и Марсилия.

Именно с неговото име е свързано предупреждение към Кристиано и то не от кого да е, а от бившия бразилски национал и легенда на Лион Жуниньо Пернамбукано.

Фамозният изпълнител на фаулове не скри, че тази отвратителен спомен от работата си с Гарсия: „Преживяването ми с Руди Гарсия беше ужасно. Той е най-лошият персонаж, който съм срещал през цялата си футболна кариера“, заяви бразилецът в интервю за португалското издание MaisFutebol.

По думите на Жуниньо сегашният треньор на Роналдо „не знае как да ръководи нищо“: „Той води със страха, който налага на другите. Той уважава само хора, които имат власт или които може да му бъдат от полза в отношенията", каза бразилецът.

Жуниньо предупреди Кристиано да очаква подмазвачество от страна на Гарсия: „Руди Гарсия ще се постави в услуга на Кристиано, за да се възползва максимално от привличането на такава звезва в Ал-Насър. Той няма да посмее да направи нищо, което да му попречи, напротив – дори ще сервира закуска на Кристиано ако трябва. Той ще се опита да бъде приятел на Кристиано, да бъде близо и ще направи всичко възможно за това. За него ще бъде мечта да бъде приятел на Кристиано Роналдо."