0

Р ъководството на Манчестър Юнайтед ще се срещне в Лондон в рамките на 48 часа след неделния мач от Висшата лига срещу Астън Вила, съобщава "The Athletic".

Изпълнителният комитет на клуба има планирана среща във вторник, на която ще се съберат съсобствениците сър Джим Ратклиф и сър Дейв Брейлсфорд, както и главният изпълнителен директор Омар Берада, спортният директор Дан Ашуърт и техническият директор Джейсън Уилкокс.

Съпредседателят на Юнайтед Джоел Глейзър също ще пристигне от Съединените щати, за да присъства. На този етап не е известно дали представянето на първия отбор ще бъде включено в дневния ред, но всичко може да се промени при негативен резултат в мача с Астън Вила.

Ратклиф ще бъде на "Вила Парк" в неделя, за да наблюдава лично отбора за първи път от загубата от Ливърпул с 0:3 на "Олд Трафорд".

Всяко окончателно решение относно бъдещето на Тен Хаг ще бъде взето от Ратклиф, Глейзър и спортният директор на INEOS Брейлсфорд. Заключенията им ще се основават на препоръките на работещите на терен, а именно Берада, Ашуърт и Уилкокс.

Тен Хаг, чийто отбор е на 12-о място във Висшата лига, се нуждае от добър резултат срещу Астън Вила, за да има шанс да остане на поста си.