0

А нтонио Кордон, който е генерален спортен директор на Бетис, засипа с похвали Лудогорец преди мачa. Той стори това пред клубното радио.

„Всички отбори, които са шампиони в своите страни, са суверенни, те са мощни и силни. И Лудогорец не е печелил лигата веднъж или два пъти, той я е спечелил единадесет. Истината е, че е невероятно, че те печелят толкова много и това наистина ви показва какво представлява този отбор. Това е шампионски отбор, дори ако е от лига с по-ниско ниво от четирите или петте големи в Европа. Това е съперник, който в последните 25 мача у дома, загуби само два пъти“, анализира Кордон.

„Всичко направено в Разград, говори много, че човекът, който е инвестирал тук, е бил прав. И той продължава да го прави, защото има моменти, когато на някой му доскучава и казва „Стига толкова“. Но тук е обратното, те искат да продължат да карат Лудогорец да расте повече и това е хубаво“, добави шефът. „Лудогорец ни затрудни на „Виямарин“. Това е много опасен отбор, има много бразилци, те са бързи, силни и могат да затрудняват всеки. Вече видяхме, че те не се страхуват от това какъв ще е резултата“, завърши Кордон.