0

Т реньорът на Лудогорец Анте Шимунджа демонстрира самочувствие по време на пресконференцията преди утрешния реванш с Динамо Загреб, предаде пратеникът на в. "Мач Телеграф".

"Смятам, че изиграхме добри мачове, откакто водя Лудогорец. С Динамо сцената е най-голямата. Целта не е да играем красиво, а да побеждаваме", каза той. 

"Всички знаем какво направи Сотириу за нас. Ще ни липсва, но сега е моментът другите да покажат какво могат", добави той. 

"Както знаете, Клод Гонсалвеш и Каули са контузени, но другите са на линия. Не сме единственият отбор с проблеми. Търсим как да ги решим и да играем възможно най-добре. Трябва да приемем трансферите, няма какво да направим. Вървим напред", каза още той. 

"Динамо е голям клуб, ние трябва да гледаме само себе си. Искам да кажа, че познавам Динамо. Знам как те мислят, знам как феновете им помагат. Мачът ще е много дълъг, може да е повече от 90 минути. Никой не е казал, че трябва да вкараме гол в първата минута", завърши словенецът. 

На пресконференцията беше и защитникът на Лудогорец Оливие Вердон. 

"За мен не беше трудно срещу Динамо Загреб. Качествен отбор са, но им създадохме много положения. Трябва да ги реализираме на реванша", каза националът на Бенин. 

"Трябва да играем нашия футбол. Феновете ще са за тях, но това са нормални неща", добави той.

След пресконференцията футболистите стъпиха на легендарния "Максимир" за официалната си тренировка преди мача.