0

Т ой вече има перфектното тяло, много секси. Това заяви мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола за своя халф Калвин Филикс след победата с 3:1 над Лийдс, бившия тим на английския национал.

Неговото тяло предизвика дебат на Острова след завръщането му от световното в Катар. Тогава именно Пеп разкритикува футболиста за това, че не е поддържал нужната диета, поради което не е готов да стартира срещу Лийдс.

"Той не е контузен, пристигна с наднормено тегло - не дойде в състояние да тренира и да играе. Когато е готов, ще играе, но той ни е много нужен“, каза тогава Гуардиола, който е маниак на тема правилна диета.

Сега обаче по всичко изглежда, че английският национал вече ще бъде на разположение на Пеп Гуардиола на следващия ден от Висшата лига. Срещу Лийдс той беше на пейката, но на пресконференцията след мача испанският треньор заяви: „Калвин беше аут през първата част от сезона поради операция, за да стигне до Световната купа и той направи всичко, за да може да играе.

Не става въпрос само за това да сме във форма, той трябва да бъде на разположение възможно най-бързо, защото Родри не може да играе във всеки мач. Той ще играе“.

Мениджърът на Манчестър Сити дори намекна, че може да разчита на него още за следващия мач срещу Евертън: „Щастлив съм, защото  Калвин тренира много добре вчера и съм сигурен, че рано или късно ще играе”.

Гуардиола бие шута на шишкав английски национал през януари