0

У жасеното семейство на английския национал от Манчестър Сити Джак Грийлиш задейства паник бутоните, когато банда крадци нахлу в новия му дом, съобщава „Сън“.

Десетина роднини и близки аплодираха пред телевизора звездата на Манчестър Сити в мача срещу Евертън (3:1), когато бяха стреснати от шум на горния етаж и неистов кучешки лай.

Шокираната група, включително годеницата му Саша Атууд, неговите родители, баба, две сестри и брат - се втурнаха да търсят прикритие в имението, в което Джак се премести точно преди Коледа.

Полицията, страхувайки се от ситуация със заложници, се втурна към мястото и хеликоптер претърси имението.

На съседите беше казано да заключат вратите и да останат вътре.

Въпреки засилените мерки за сигурност и оградата около пищния дом на Джак, взломаджиите избягаха с часовници и бижута на обща стойност милион паунда в сряда вечерта.

28-годишният ас на Англия побърза да се върне след победата на Сити с 3:1, за да утеши травматизираното си семейство.

Източник каза пред The Sun: „Семейството е наистина разтърсено. Бандата взе много часовници и бижута. Осъществиха нападението си, когато Манчестър Сити играха на живо по телевизията и цялото му семейство се беше събрало в къщата, за да го аплодира. Няма пострадали, но имаше голяма паника.

Всички бяха ужасени, тъй като се почувстваха толкова уязвими. Това е огромна собственост, така че е разбираемо защо в началото никой не е чул нищо.

Също така беше първото гостуване на семейството, което не бе запознато с имота.

Когато кучетата полудяха, натиснаха паник алармата за сигурност.”

Грийлиш и 27-годишният модел и инфлуенсър Саша купиха модерното имение със седем спални миналата година, но едва сега се нанесоха.

Домът им може да се похвали с хеликоптерна площадка, езеро за разходка с лодка и риболов, винарска изба, тенис корт, голф игрища и игрища за футбол и крикет в пълен размер.

Вчера криминалисти бяха видени да напускат имота, докато двама полицаи извършваха разпити от врата на врата със съседите с надеждата да намерят записи от камери за видеонаблюдение.

Източници казаха, че Джак е бил уведомен за проникването минути след победата на Сити на "Гудисън Парк".