0

Б езспорно трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед за над 70 млн. евро е едно от събитията на летния пазар.

Думата за живота в Манчестър взе съпругата на бившия съотборник на бразилеца на „Сантяго Бернабеу“ Анхел ди Мария – Хорхелина Кардосо. Както е известно, аржентинецът, настоящ футболист на Ювентус, игра на „Олд Трафорд“ през сезон 2014/15, но напусна след само една година и подписа с ПСЖ, където се превърна в легенда.

„Ужасно... Манчестър е най-лошият град. Целият Манчестър е ужасен“, заяви Хорхелина Кардосо в програмата „LAM“, излъчена от аржентинския канал „El Trece“ и разказа как се е стигнало до преминаването му на „Олд Трафорд“.

„Живеехме в Мадрид и Анхел играеше за най-добрия отбор в света, който е Реал Мадрид. Беше уникално - перфектно време, страхотна храна... и изведнъж се появи предложението от Манчестър. „Няма начин. Ще си живееш там сам“, казах на Анхел. А той ми отговори: „Ако ти плащат двойно... няма ли да тръгнеш с мен?“.„Офертата на Манчестър Юнайтед е много добра. Те дойдоха при нас и казаха, че ще плащат двойно на Анхел“, добави Хорхелина, обяснявайки как в крайна сметка е било прието предложението от Манчестър Юнайтед - заради парите.

„Преди този трансфер да стане факт, аз посетих своята приятелка Джанина Марадона, която живее в Манчестър. Тя каза на Анхел: „Може да те купят от всяка страна, но не и от Англия“. Година по-късно отидохме в Англия. Мамка му“, беше честна тя.

„Нищо не ми хареса. Хората са бели, спретнати, странни... Ходят, а ти не знаеш дали ще те убият или какво. Храната е отвратителна, порцелановите жени...“, добавя аржентинката.
Хорхелина Кардосо обясни, че в онези тежки месеци в Англия връзката й с Ди Мария е станала още по-здрава. „Когато ни се случат лоши неща, ние се обединяваме“. Не му казах „Ти си виновен, че сме в Манчестър“. Казах му „любов, искам да се самоубия... два следобед е, а изглежда като нощ“. И той ми отговори „ужасно е, но не се притеснявай, ще успеем“.