0

Х илядите фенове на Левски, които потърсиха билети за мача с Айнтрахт, пуснати днес на свободна продажба, предизвикаха срив на сървърите на онлайн системата.

„Вие сте в чакалнята, всички сървъри са заети. Моля изчакайте, ще бъдете насочени към процеса на покупка в момента, когато това е възможно“, гласи съобщението, което получават желаещите да се сдобият с пропуски през сайта на „Eventim“.

Въпреки че имаше ограничения да се продават по 5 билета на човек, за да се избегне спекула с билетите на "черния" пазар, то някой хора успяха да купят много повече пропуски, като взимаха за различни сектори.

Очаква се още до края на деня голяма част от местата на стадион "Васил Левски" да бъдат изкупени и евентуално да бъдат пуснати в продажба единични бройки в следващите дни. 

Много преди в 12 ч. Левски да отвори касите за свободна продажба на билети пред тях търпеливо чакаха най-ранобудните запалянковци. 

От сутринта опашка се уви около ст. „Георги Аспарухов“, отворени са и касите пред Националния стадион, пред които опашката е също над 100 метра.

Мачът Левски – Айнтрахт Франкфурт от плейофа на Лигата на конференциите е в четвъртък от 20 ч. на ст. „Васил Левски“.

По предварителна информация от Германия се очакват 3000 фенове на Айнтрахт.