0

Л уис Рубиалес стяга нов цирк днес по обед Скандалният футболен бос реши да се завърне в Испания. И това се случи часове, след като получи правото да живее в Доминиканската република. То бе сниман как чака полет до родината на международното летище на държавата от Карибите. 

То бе разпространено от Ана Пастор, която му взе интервю за "La Sexta" . Част от него се появи във вторник вечерта, а иначе цялото ще бъде излъчено днес. 

"Не знаем дали ще бъде арестуван или не", обяви Пастор. Самият Рубиалес обяви, че не му пука от арест, но иска да се прибере, за да изчисти името си. Той бе категоричен, че Джени Ермосо е преиграла след целувката, която й лепна. Рубиалес си навлече обвинение от 2,5 години за сексуално насилие, след като разцелува Ермосо при спечелването на световната титла през 2023 година.

"Много лъжи се изказаха по мой адрес. Имал съм земя в Саудитска Арабия където ще строя хотели....Парите в сметката ми откъде се били появили..Всичко там е плод на труд", зави той в анонс към интерюто.