0

К ристиано Роналдо реализира два гола с левия крак за победата на Ал-Насър с 4:3 срещу Ал Духаил в група "Е" от Шампионската лига на Азия. Той участва в комбинациите и за другите две попадения, като дори се нагърби да развърже със зъби обувката на своя контузен съотборник Ал Амри, докато медицинският екип на Ал Насър му оказваше помощ на тревата.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид изведе Андерсон Талиска, който откри резултата в 25-ата минута. 

Садио Мане направи 2:0 в 56-ата минута след изящно подаване с пета на CR7, а пет по-късно поргугалският национал с шут от дистанция отбеляза третото попадение в мрежата на катарския отбор.

Ударът му с левачката разбуди паяците в горния десен ъгъл на вратата на съперника, а попадението му бе обявено за най-красивото за Крис с екипа на Ал Итихад от в. „Ас“.

Исмаел Мохамед и Алмоез Али върнаха два гола в полза на Ал Духаил в рамките на само 4 минути, преди Роналдо да направи 4:2 в 81-ата минута. Майкъл Олунга оформи крайния резултат само пет минути преди края на редовното време на двубоя. 

Исмаел Мохамед и Алмоез Али върнаха два гола в полза на Ал Духаил в рамките на само 4 минути, преди Роналдо да направи 4:2 в 81-ата минута. Майкъл Олунга оформи крайния резултат само пет минути преди края на редовното време на двубоя.

Ал-Насър има пълен актив от 9 точки на първо място, докато Ал Духаил е със само 1 точка в дъното на класирането. Иранският Персеполис е с 6 точки на втора позиция в подреждането в група "Е" от турнира.

Източник: БТА