0

Т реньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се изказа преди реванша от плейофите в Лига на конференциите със Сервет. Първата среща завърши 0:0 в Женева, мачът утре в Разград е от 22 ч.

"В Женева теренът не беше много добър, но ние не се оправдаваме с това нещо. Надяваме се, че доброто състояние на игрището в Разград ще ни помогне. 

Не знам дали създаваме или не достатъчно голови положения. За нас е важно ние да сме крайни победители, а не колко ситуации ще направим в мача“, започна опитният специалист.

"Не мисля, че утрешната среща ще бъде чак толкова коренно различна в сравнение с първата. 

Резултатът 0:0 от първия мач беше добър за нас, но аз мисля, че мачът си остава 50 на 50. 

Сервет е един много добър отбор, много добре комплектован. Не му пречи да играе като домакин или като гост, но е вярно, че ние сме домакини и това е важно", каза още Дерменджиев.

"Трябва да бъдем много умни утре. Мисля, че това не е достатъчно, но е важен момент.“

Добрата новина за него е, че няма контузени футболисти, с изключение на трайно намиращия се извън състава Антон Недялков. 

Ивайло Чочев, който беше привлечен преди дни от ЦСКА 1948 и вече изигра 45 минути за първенство, пристигна след срока за картотека на тази фаза.

Всички останали обаче са добре и са на разположение.
"Аз предпочитам отборът да играе равномерно и като домакин, и като гост. Но у дома наистина чувстваме подкрепата на нашата публика и тя ни носи по-голямо самочувствие", подчерта пловдивчанинът.

Източник: БТА