0

С пециална изненада ще има за зрителите на Мача на надеждата на 6 септември. Футболният празник се организира от фондация "Стилиян Петров", като приходите ще бъдат използвани за подобряването на условията за лечение на онкоболни в България.

В София идват вероятно най-известните фрийстайлъри във футбола Били Уингроув и Джереми Линч. 

Двамата са участвали в церемонията по връчването на "Златната топка", в мачовете Soccer Aid, които са насочени към благотворителност, а във видеата им са се снимали имена като Лионел Меси, Неймар и много други.

Уингроув има футболно потекло. Баща му Алън е бил част от юношеските отбори на Тотнъм и Арсенал, а братовчед му Грег Линкълн е бил част от първия тим на "артилеристите". 

На 11 години е отхвърлен от Тотнъм защото бил прекалено нисък. По ирония на съдбата става първият фрийстрайлър, който подписва професионален договор с клуб от Висшата лига през 2003 г. Разбира се с Тотнъм. 

Той забавлява публиката на полувремето, работи на корпоративни сбирки, а понякога и замества играчите от първия тим за реклами.

Линч е бил част от академията на Арсенал, като е бил освободен с думите "с топка в краката си най-добър от целия отбор, но без нея си най-слабият". 

И по това време е трудно да се пробие в отбор с Тиери Анри, Робер Пирес и Денис Бергкамп. В неговия отбор е бил и Фабрис Муамба.

Запалва се по свободния стил през 2000 г., когато гледа реклама с Едгар Давидс и Денилсон де Оливейра. 

Снима се в документалния филм "В ръцете на Господ" през 2007 г., а през следващата е полуфиналист в шоуто "Британия търси талант".