0

П обедата срещу ПАОК беше точно това, от което се нуждаеха привържениците и футболистите на Левски, заяви Станимир Стоилов след успеха с 2:0. Той подчерта, че гърците все още го притесняват много за реванша, но в момента най-важни са усмивките на тези, които подкрепяха отбора на "Герена".

"Отличен мач за Левски, прекрасна "синя" вечер. Изиграхме го по най-добрия начин, не допускахме много шансове и гол. Ние имахме възможност да вкараме и трети, но все пак победихме един голям отбор", заяви Стоилов пред “Диема Спорт“.

"Винаги е добре, когато вкарваш ранен гол. Притеснявам се обаче за втория мач. Дано успеем да направим добър реванш без нашите привърженици. Левски може да играе и по-добре, но трябват време, работа и търпение.

Мога да сложа тази победа в топ 10 в кариерата ми. ПАОК наистина ме притеснява, защото играе комбинативно и добре. Това е знаменита победа, която беше нужна на футболистите и на привържениците. Другата седмица трябва да отбележим гол, а не да мислим за защитата. Трябва да използваме силните ни страни - скоростта. 

Сами видяхте какво могат да правят нашите нападатели в свободни пространства. Съжалявам, че не успяхме да решим мача с трети гол, защото имахме възможности. 

Не мога да кажа дали някой от контузените ще се върне. Сега е важно, че виждам щастливи левскари на тръгване. Завърнах се в клуба именно заради тях, но не мога нищо да им обещая освен работа и честност", добави още Мъри.

Следващата седмица седмица отборът трябва да бъде още по-силен, заяви капитанът на Левски Николай Михайлов..

"Много сладка победа, въпреки че е в първия мач. Това са уникални моменти и благодаря на отбора, тъй като с подкрепата на останалите нямаше как да зарадваме феновете. Беше тежко, изразходихме много физически сили и вкарахме два гола. Сърце, душа за Левски София!", каза той в интервю за Диема Спорт.

"Не можем да кажем, че сме фаворити. Видяхте ПАОК какви смени направи и как затвори обръча. Днес бяхме перфектни в защита, а следващата седмица трябва още по-добре. Ще търсим и да отбележим гол".