0

Р андал Коло Муани вдигна кръвното на шефовете си, след като в прав текст обяви, че не иска да играе утре с Левски. "Преместването в Париж е уникална възможност за мен. Бих искал да играя там и съм информирал отговорните фактори“, каза френският национал пред телевизионния канал Sky.

Както е известно, във вторник Айнтрахт получи две оферти за него от ПСЖ. Първата бе отхвърлена, а втората все още се обмисля. : „Надявам се и вярвам, че Франкфурт ще се съгласи с предложението от Париж и  тази промяна  ще стане възможна за мен", продължи той.

Коло Муани пътува преди седмица до френската столица, където е договорил личните си условия. Договорът му ще бъде за 5 години. Иначе той е обвързан с германците до 2027 година.,

„Дължа много на Айнтрахт Франкфурт. Феновете са ми в сърцето и винаги се държах много професионално“, каза още Коло Муани по Sky: „Винаги съм давал всичко за клуба , но не е тайна, че Пари Сен Жермен направи рекордна оферта за мен", допълни той.

Според "Билд" и Sport1 изявленията му не са се харесали на шефовете. Твърди се, че интервюто не е било разрешено от клуба. Според медиите "орлите" се бавят, защото Дино Топмьолер иска Коло Муани на всяка цена да играе срещу Левски. Именно той вкара попадението за тима при 1:1 в София.