0

З вездата и голмайстор на Черна гора Стеван Йоветич вярва в чудо в Лесковац и се надява на загуба на Сърбия срещу България днес. В интервю за вестник informer.rs Йоветич за пореден път доказа, че притежава по-различен образ от обобщения такъв за футболист. Нападателят на Олимпиакос смята, че всяко нещо в живота търси своя баланс и има обяснение какво трябва да се види на стадион "Дубочица" от 16:00 часа днес.

"Футболът е чудна, странна игра. Може би ще им се върне заради головете, които допуснаха в добавеното време в толкова много мачове“, каза капитанът на Черна гора по отношение на българския отбор. Сърбия има исторически шанс да се класира за Европейското първенство в неделя след повече от две десетилетия. За подобно нещо на "орлите" ще им трябва поне равенство в двубоя срещу България в Лесковац. Ако пък българите победят селекцията на Драган Стойкович-Пикси, а Черна гора победи Унгария в Будапеща, "соколите" отиват на континенталното първенство. На всички е ясно, че шансовете за подобно нещо са минимални, най-вече защото българите играят катастрофално в квалификациите. Но въпреки това Йоветич вярва, че може да се случи резултат в полза на неговата страна.  Като основен аргумент той изтъква, че Сърбия стигна до точката в Разград в добавеното време, поради което пожелава сега късметът да се "върне" на българите.

"Равенството на Унгария (2:2) в София не ни попречи, ние си свършихме работата и смятам, че с 11 точки можем да кажем, че сме постигнали добър резултат до момента. Сега ни чака онзи решаващ мач в Унгария, както и дуелът между Сърбия и България, на който изходът е отворен във всяка посока. На сърбите им стига и точка, но всичко може да се случи, защото футболът е странна игра. Може би ще се върне на българите за всички голове, които допуснаха в добавеното време. Аз такова нещо до момента не бях виждал", казва още Стеван Йоветич.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX