0

В Левски със сигурност са изтръпнали по време на вчерашния мач на Сочи срещу ЦСКА Москва в руското първенство. Бъдещият футболист на „сините“ Ивелин Попов получи контузия по време на успеха на своя настоящ клуб, който удари „армейците“ с 1:0 в руската столица.

В 27-ата минута Попов седна в центъра на терена, при ъглов удар за ЦСКА, като явно изпитваше болка в десния крак. Физиотерапевтите на Сочи опитаха да замразят мястото, но видимо (от използвания кинезиотейп) прасецът на Попов имаше проблем явно преди мача.

Попов доста се забави с излизането, което попречи на изпълнението на ъгловия удар, а реферът реши да му покаже жълт картон.

Преди това Сочи вкара единствения гол в мача. Той падна в 10-ата минута, когато бившият играч на Левски Жоазиньо подаде на Макарчук и той реализира. Тази победа изравни Сочи по точки (52) с Динамо Москва и двата отбора ще се борят за второто място в руското първенство. До края на шампионата остават два кръга, а шампион е Зенит с много сериозна преднина пред конкурентите