0

Р еал Мадрид и Джуд Белинам - идилия на любовта, достигнала своя максимален блясък на „Монтжуик“ и до която прилагателните едва достигат, така мадридският в. „Ас“ възпява новия герой на „кралския клуб“ и крал на съботното Ел Класико за 2:1 над Барса.

„Англичанинът в първото си Ел Класико отново се утвърди като любимия супергерой на бялата енория и с дубъл върна тима на Карло Анчелоти начело – винаги надушващ кръв, винаги на точното място. Предопределен да отбележи една ера в Конча Еспина, рекордите му са ужасяващи: 13 гола и три асистенции в първите му 13 изяви“, изтъква Хонатан Фернандес.

„Избраник, който излъчва благородство и има специална аура. При всякакви обстоятелства или сценарии той винаги идва на помощ. Играе като класическа "10", ненаситен е като №9 и носи номер 5 в чест на един от своите идоли, Зинедин Зидан. Всичко в едно. 

Това е един Джуд Белингам, който притежава таланта на величието.

„Феноменът Белингам!“, „Подписът на Белингам“ или „Белингам е неизбежен“ бяха някои от големите заглавия в световната преса в нощта, в която Реал Мадрид спечели отново благодарение на своя необработен диамант. Отново главен герой, отново Белингам.“ 

Авторът изброява и някои от възторжените заглавия в световната преса в чест на новия футболен герой на Реал и на Испания, за когото колоритният мадридски журналист Томас Ронсеро, заклет "мадридист", обяви с блеснали очи отсега, че „догодина Меси връчва Златната топка на Белингам!“

"Сън": Хей Джуд!, "Обзървър": Белингам е неизбежен; "Гадзета дело спорт": Феноменът Белингам!; "Кориере дело спорт": Реал Белингам; "Кикер": Все този Белингам!