0

 

Съдията Хуан Мартинес Мунуера, който ще свири днешния финал за Суперкупата на Испания между Реал Мадрид и Барселона и колегите му от ВАР скочиха срещу Кралския клуб. Реферите са недоволни, че постоянно са критикувани, давайки за пример клубната телевизия на Реал и практиката й да изготвя клипчета със спорни положения. “Тези видеа определено не помагат. Те насърчават враждебно отношение спрямо съдиите и манипулират общественото мнението.

Ние обаче сме сравнително стабилна група от хора с характери и вземаме решения по възможно най-безпристрастния начин”, заяви отговорникът за ВАР Сото Градо. Мунуера обаче се оплака, че от всичко това страда личният му живот. “Цялостната атмосфера покрай нас е лоша. Отиваш със семейството си в супермаркета и щом погледнеш около теб, виждаш хора, които те мъмрят. Това е пагубно за съдийството”, заяви водещият испански арбитър.

Междувременно покрай Мунуера гръмна още по-голям скандал, след като се оказа, че той е замесен в аферата „Негрейра“. Според показанията на брат му реферът е използвал услугите на Хавиер Енрикес Негрейра, които е син на бившия съдийски шеф в Испания Хосе Мария Енрикес Негрейра.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX