0

К ристиано Роналдо е ненаситен в колекционирането на титли, похвали, внимание, показа го и след като неговият Ал-Насър за пръв път в историята спечели Арабската шампионска лига с победа над Ал-Хилал на финала с негови два гола.

ХА, СЕГА, ДЕ! Ще посмеят ли властите в С. Арабия да арестуват Роналдо за прекръстването след гол?

На 38-годишния португалец не му стигна, че триумфира с престижната отборна купа, взе и наградата за голмайстор на турнира с 6 гола, но му се досвидя, че призът за MVP на финала отиде у сърбина Сергей Милинкович-Савич от Ал-Хилал. Което го лиши от негов личен „хеттрик“ за удовлетворение на огромното му его.

С което Роналдо въобще не бе съгласен, видя се на церемонията по награждаването.

Кадрите уловиха как Кристиано прави жестове за двата си гола на финала, оказали се недостатъчни за организаторите да му връчат и тази награда.

Поредна демонстрация на неукротимата му амбиция, която му печели в еднаква степен и критици, и почитатели.

Иначе най-следената в социалните мрежи световна звезда се похвали с двата си гола в профила си в Инстаграм и посвети купата на феновете. "Много съм горд, че помогнах на отбора да спечели този важен трофей за първи път", написа португалецът в социалните мрежи.

"Благодаря на всички в клуба, замесени в това страхотно постижение и на семейството, и приятелите ми, които са винаги до мен. Фантастична подкрепа от феновете! Тази купа е за вас", добави Кристиано Роналдо за над 600 милиона последователи на акаунта му само в Инстаграм.