0

 

Греъм Потър е изненадващият фаворит на букмейкърите в Англия за нов мениджър на Манчестър Юнайтед. Бившият треньор на Брайтън и Челси е имал тайна среща със спрягания за бъдещ спортен директор на „червените дяволи“ Дан Ашуърт. Двамата работеха заедно в Брайтън и са в отлични отношения. Потър направи име в Брайтън, но се провали с гръм и трясък в Челси. Оттогава изчаква предложения, след като „сините“ трябваше да му платят огромна неустойка. На Острова спрягаха Потър за поста на „Олд Трафорд“ още през декември, когато стана ясно, че сър Джим Ратклиф ще стане миноритарен собственик.

Британският милиардер наскоро официално придоби над 25% от акциите на Юнайтед и в негови ръце ще бъде съсредоточена спортно-техническата власт в клуба. Оказва се, че Ратклиф е голям фен на Потър и дори се е опитвал да го привлече в Ница, който британецът притежава чрез компанията си INEOS.

В първото си интервю като част от Борда на директорите Ратклиф отказа публично да подкрепи Тен Хаг. Нидерландецът настоя, че това не го притеснява въпреки трудностите на Юнайтед на и извън терена през този сезон. В кулоарите на „Олд Трафорд“ се шушука, че Тен Хаг ще бъде освободен, ако отборът не успее да се класира за Шампионска лига. 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX