0

М ениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се ядоса след равенството 2:2 с Борнемут. Той напусна преждевременно пресконференцията след мача, отказвайки да отговори на въпрос дали "червените дяволи" ще запишат най-ниското си класиране от създаването на Висшата лига. В началото той дори демонстрира оптимизъм, че тимът му дори все още има шансове за топ 4, колкото и илюзорни да са те.

"Не, не, не, не бих казал, че всичко свърши. Ще направим каквото можем, но трябва да бъдем реалисти. Когато разполагам с целия си състав, мога да вярвам. Но в момента с хората, с които разполагам е трудно - виждате какво е положението в защита, това казва всичко. Знаем какви са очакванията към нас. Хари Магуайър изпитваше проблеми през първото полувреме, но нямаше как да го заменя, защото нямаме повече здрави защитници. През първата част Борнемут бе по-добър, но хубавото е, че показахме дух и на два пъти се връщахме в мача. Отдавта съм във футбола и мога да кажа, че бяхме мотивирани, но не достатъчно добре организирани", заяви Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед се провали срещу Борнемут (ВИДЕО)

Тогава дойде въпросът за евентуалното най-лошо класиране на отбора, на което нидерландецът отговори лаконично: "Не искам да коментирам това, защото в момента не е важно". Веднага след това той стана и напусна залата за пресконференции.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX