0

З ащитникът на Лудогорец Георги Терзиев обяви, че срещата с Нордселанд е най-важната за тима през този сезон. Целта на "орлите" е да вземат този мач, за да продължат участието си в Лигата на конференциите и през пролетта. 

„Самият стил е по-различен. Не е за подценяване и мача, който изиграхме там – изкуственият терен. Всичко е по-различно. Това също допринася за резултатите. Настроението е добро. В един отбор, когато има положителни резултати, всичко е добре. Сега всеки мач си има своята тежест. Но в момента утрешният се явява най-важен, защото знаем, че при победа продължаваме в Европа", продължи той.

„Имам мачове, в които съм играл като десен бек в Лудогорец и Черноморец. По-важно обаче е, че като влезеш да си свършиш работата и да бъдеш полезен на отбора да постигне успехи. Ние сме професионалисти. Това е нашата професия и в края на сезона физическата и емоционалната умора се насъбира. Преди важни мачове като с ЦСКА и утрешния, нагласата преди двубоя е от голямо значене. Всички знаем какъв е зарядът и всичко оставало е на заден план. От нас се изисква утре да спечелим“, каза още Терзиев.

"Това ще бъде финал. Който и да победи, има гарантирано участие в следващата фаза. Това е важен мач, тъй като е последния преди зимната пауза. Решаващ мач, който може да определи втората половина от сезона ни. Очакваме да изиграем страхотен двубой. Познаваме страхотния противников отбор, но знаем, че сме способни да излезем с победа и класиране“, заяви пък Нареси пред бразилското издание „Vavel“.

„Без съмнение това е най-равностойната група в тазгодишното издание на Лигата на конференциите, като отбор с 10 точки може да не стигне до следващата фаза. Постигнахме страхотни победи, които ни дадоха условия да играем решаващ мач като домакини. Зависим само от нас. Вярвам, че нашето завръщане се дълги до голяма степен на начина, по който започнахме да играем, както и фокуса ни и подготовката ни мач за мач“, допълни Нареси.