0

В ече бившият треньор на Байрен Мюнхен - Юлиан Нагелсман, е отворен за разговори с Тотнъм за това да стане техния следващ мениджър, но може да поиска време от клуба, за да обмисли предложението преди да вземе окончателно решение, пише Sky Sports.

„Шпорите“ се интересуват от Нагелсман след уволнението му от Байерн в петък и на фона на несигурното бъдеще на Антонио Конте с оглед изтичането на договора му през лятото. Смяната на Наглесман с Томас Тухел на „Алианц Арена“ дойде като отлична новина за президента на лондончани - Даниел Леви, който сега ще се опита да убеди 35-годишния германец да приеме работата, тъй като е почитател на наставника.

Лондончани все още не са решили окончателно какво да правят с Конте, но могат да ускорят плановете за смяната му след избухването на италианеца срещу играчите и ръководството на Тотнъм миналия уикенд след равенството със Саутхемптън.

Сред другите имена, които Леви е поставил в списъка за евентуален следващ мениджър, са Марко Силва от Фулъм, Роберто Де Дзерби от Брайтън, Серджио Консейсао от Порто и Томас Франк от Брентфорд. Изданието дори споменава и Винсент Компани, който е на път да върне Бърнли обратно във Висшата лига през следващия сезон.