0

Т отнъм забрани на мениджъра Антонио Конте да говори пред медии в Италия. Причината е, че в интервю за „Скай Спорт Италия“ италианският треньор критикува трансферната политика на клуба. Конте заяви, че Тотнъм е бил отслабен през януарския трансферен прозорец, тъй като се е разделил с четирима важни играчи, а е взел само двама нови. Конте обвини английските медии, че се опитват да го скарат с президента на Тотнъм Даниел Леви.

„Това създаде малко смущение. Не разбирам защо някой се опитва да направи проблем с мен, не само с мен, но и с треньорите в миналото. Чел съм истории в миналото за клуба, които създават проблеми между треньора и президента. Президентът знае много добре мислите ми. Ако трябва да говоря с него, отивам и говоря. Не е важно за мен да отивам пред медиите. Мога да говоря с него. Малко съм объркан от ситуацията, най-вече защото интервюто беше пред италианска медия. Сега клубът не иска да говоря с италиански медии, защото преводът не беше толкова ясен според мен“, каза Конте.

Днес Тотнъм гостува на лидера Манчестър Сити. „Шпорите“ са в серия от три поредни загуби във Висшата лига, които ги пратиха на осмо място в класирането с изоставане от седем точки от четвъртата позиция. Според Конте Сити е безупречен отбор.

„Те са може би най-добрият отбор в света, почти перфектни. В момента сме на две различни нива“, каза още Конте.