0

Т реньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер призна превъзходството на Левски през второто полувреме в мача от плейофите в Лигата на конференциите, който завърши 1:1 в София.

„Сините“ допуснаха ранно попадение на Коло Муани, но стигнаха до изравнителен гол в петата минута на допълнителното време. Резервата Асими Фадига се разписа със страхотен удар от над 25 метра в горния десен ъгъл на вратаря Кевин Трап. Специалистът предупреди своите, че трябват да бъдат доста по-прецизни в реванша, ако искат да влязат вгрупите на турнира.

„Разочароващо е - не заради този гол-чудо, а защото позагубихме структурата на играта си през второто полувреме. Това беше проблемът. Левски имаше превъзходство след почивката, ние се защитавахме добре, но не успяхме да организираме контраатаки. В края топката влетя в горния ъгъл на нашата врата. Той (Фадига) отправи страхотен удар, Кевин нямаше никакъв шанс да спаси. Трябва да бъдем доста по-прецизни технически и да разиграваме по-добре топката в реванша“, заяви Топмьолер.

Дефанзивният халф на Айнтрахт Елиес Схири пък призна, че не е доволен от резултата.

„Искахме повече. Изпуснахме победата с гол в последната минута. Този резултат не е най-добрият, но предстои реванш пред нашите фенове. Това е шансът ни да се представим по-добре и да се класираме за групите на Лигата на конференциите“, каза тунизиецът Схири.