0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски бе в бойко настроение при заминаването на отбора за Букурещ за реванша с ФКСБ, първо гостуване в Европа в историята на клуба. 

"Червените" ще се опитат да направят обрат, след като отстъпиха в първия мач с 0:1 на стадион "Васил Левски".

"Очакванията ми са за един европейски мач. Резултатът е негативен, но това нас не ни притеснява. Отиваме, за да се върнем в мача и да отбележим голове”, започна 37-годишният старозагорец. 

“Не мисля, че беше голяма разликата в първия двубой, ако въобще я имаше - разликата е само в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което да отговаря на един евроучастник и да продължим напред", пожела си Рибарски на летище София.

"Имаме проблеми с трайно контузените. На Пишчевич се оказа по-сериозна контузията, за Ивайло Чочев знаете, че е почти готов, но не и за този мач", коментира треньорът.

"Всеки отсъстващ оказва негативно влияние върху отбора и особено като са футболисти от ранга на Ивайло Чочев. Ще искам да видя повече агресия и малко повече самоувереност, както и да сме малко по-решителни в наказателното поле на противника", добави той.

"Не искам да коментирам думите на президента на противника (Джиджи Бекали заяви: „Ако българите ни победят, ще отида да паса овцете“). Ние подхождаме с уважение към всеки. Накрая всичко се решава на терена. 

Тези неща са нормални, приемам ги като един вид провокация. Мен не ме засягат кой знае колко. На терена ще покажем кой кой е", закани се той.