0

Л идерът на Лудогорец (Рз) и капитан на националния отбор Кирил Десподов се отличи с гол и асистенция при 5:1 над Астана.

Той прогнозира „само позитивни емоции“ от „най-хубавите мачове“ срещу Аякс в плейофната фаза на турнира, и отказа да отговори на въпрос дали ще остане в Лудогорец, като само преди 4 дни си пожела трансфер още това лято.

„Другата седмица ни чака Аякс, който е изключително добър отбор, играят динамичен, бърз футбол с изключително качествени футболисти. Това са най-хубавите мачове и ние можем да извлечем само позитиви от това нещо. Този двубой с Аякс може да ни донесе само позитивни емоции, хубави моменти. 

А дали Лудогорец ще бъде без Кирил Десподов, това няма да го коментирам по телевизията", отсече крилото.

"Мисля, че изиграхме изключително силен мач. Започнахме с красиви атаки, със ситуации за гол, успяхме да реализираме рано попадение. ОК, те го върнаха до края на първата част, но съм радостен, че започнахме ударно и втората част. 

В първия мач с Астана влияние оказа и терена (изкуствено покритие), нормално е. Те са доста силен домакин, но днес желаехме повече победата.

Аз мисля, че отборът може още много повече. Много важно е да сме здраво стъпили на земята, да не мислим, че сме направили нещо феноменално.