0

Т реньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел нямаше как да не бъде разочарован, след като тимът му загуби с 0:1 гостуването си на Лацио в първи 1/8-финален мач между двата отбора в Шампионска лига.

„Ние сме разочаровани и ядосани от поражението. Мисля, че загубихме мача, не съм сигурен, че Лацио го спечели. Не съм сигурен защо загубихме увереността си през второто полувреме, но ние го направихме и след това изостанахме. Не мога да го обясня, защото казахме на отбора да запази интензивността си и да бъде още по-смел напред, но изглеждаше, че загубихме лицето си в началото на полувремето“, каза недоволният наставник след мача на „Олимпико“.

„Има неща, върху които можем да надграждаме. През първото полувреме създадохме няколко добри положения, няколко големи положения и един огромен шанс за Джамал (б.р. Мусиала), но в крайна сметка нямахме нито един удар в целта, така че е ясно, че не можем да спечелим такъв мач. Но имаме реванш и, очевидно във връзка с последния резултат, не изглежда страхотно, но ще продължим да работим усилено“, обеща Тухел, след като анализира къде се е провалил Байерн.