0

Н аставникът на Лудогорец Ивайло Петев беше изключително тъжен след отпадането на „орлите“ във втория квалфикационен кръг на Шампионска лига от Олимпия Любляна. Петев отчете грешките на разградчани в хода на цялата елиминация.

„Изтървахме дузпа в 90-ата минута, явно Господ е казал, че не трябва да продължим напред. Ние позволихме те да са по-комбинативни. Отбор като нашия да отвори така мача и да допусне предимството на съперника, то тук ние сме си виновни. Никой не ни е виновен“.

„Футболът е игра на грешки, проспахме центриране от тъч. В 88-а минута от корнер, целият отбор е вътре, което е недопустимо. Имахме ситуация в добавеното време да изравним и да пратим мача в продължение, но не успяхме“.

Запитан дали е имал ултиматум от ръководството и вижда ли бъдещето си в клуба, Петев заяви: „Не мога да отговоря на този въпрос. Не мога аз да отговоря, има хора, които взимат тези решения, така че... Ако съм големият проблем на българския футбол, мога да си тръгна още утре. Има проблем за пренастройка. Минорно е настроението след такова отпадане, така че нямаме друг избор освен бързо да се настроим за Лига Европа“, заяви Петев.