0

П олският голмайстор на Барселона Роберт Левандовски заяви, че ударът, който е получил в гръб на Ел Класико от бразилеца от Реал Милитао, го е принудил да играе със специален колан срещу Жирона в Ла Лига.
Каталунците се сринаха 0:4 у дома срещу „кралския клуб“ за Купата на краля миналата сряда, а срещу Жирона пак не вкараха гол за разочароващ нулев хикс.

„Вчера сутринта не можех да ходя от удара и благодарение на работата на физиотерапевтите успях да играя, въпреки че трябваше да го правя с колан“, разкри Левандовски.

„Моята амбиция ме накара да изляза и да помогна на отбора си, в крайна сметка успях да играя, но през второто полувреме вече ми беше трудно. От опит мога да кажа, че е много по-добре да играеш без колан”.

Той добави, че е имал някои контузии през сезона, които са му отнели време за възстановяване, но сега се надява да завърши сезона добре.

Запитан за овациите на „Камп Ноу“ по адрес на Лео Меси, Лева заяви, че „Лео Меси винаги ще принадлежи на Барселона, той направи нещо невероятно в този отбор, той е част от клуба. Не знам какво ще се случи в бъдеще, но се надявам да можем да играем заедно един ден, защото винаги е удоволствие да играеш с такива футболисти“.