0

Т реньорът на Базел Александер Фрай сподели своите очаквания за утрешния плейоф срещу ЦСКА от Лигата на конференциите.

"Не съм бил в клуба при първото отпадане и не мога да коментирам. Имам спомени от този стадион, когато бях състезател, направихме грозно 0:0 срещу България. Българските отбори имат различен стил от този на Брьондби", коментира Фрай. 

"Базел трябва да играе на 100 процента, ако иска да се класира за групите в турнира. Не знам колко зрители ще дойдат, но когато има повече публика, винаги става емоционално и динамично. Ние сме тук, за да покажем какво можем, но има разлика между желание и реалност. Ще се опитаме да постигнем добър резултат в първата среща", започна швейцарската легенда.

"Бързи и здрави в атака са футболистите на ЦСКА. Отборът има своите слаби страни, а ние ще искаме да се възползваме от тях. Няма обаче да кажа слабите места на ЦСКА", добави още той.На края на пресконференцията младият специалист се обърна към журналистите с въпроси за Мартин Петров.

"Къде е Мартин Петров? Какво се случи с българския футбол на национално ниво от времето на Христо Стоичков насам?", попита Фрай.