0

У ж бе боготворен и обичан, но се оказа, че това е само за параван. Серхио Рамос е станал жертва на дързък опит за обир на 20 септември, разкри вестник ABC. Бандити нахлули в дома му в Севиля като ползвали за параван мача с едноименния местен тим с Ланс в Шампионската лига, който завърши без победител - 1:1.

Съпругата на бившият капитан на Реал М - Пилар Рубио, също не била у дома. Тя имала професионални ангажименти извън града. Апашите се натъкнали обаче на четирите им хлапета и техните детегледачи. Бандюгите не очаквали това и си плюли на петите бързо, но успели да стреснат всички в  къщата на семейната ферма, която се намира в едно от богатите предградия на Севиля.

Агенция EFE твърди, че се води разследване и в момента не може да се каже какво и дали нещо е взето. От ABC твърдят, че апашите все пак са отпрашили с каквито ценности набарат - часовници, бижута, дизайнерски дрехи и пари. 

Рамос не за пръв път е цел на криминални елементи. Той бе обран през 2012 година в Мадрид. Подобни неща не са и нещо за Севиля. Домът на Сусо бе нападнат от двама апаши, но съпругата му успя на време да задейства алармата през 2020 година. Тогава крадците бяха решили да се възползват от мач от Лига Европа.

Чичарито пък бе атакуван през 2019 година по време на дербито с Бетис.