0

З вездата на бразилския националния отбор и Тотнъм Ричарлисън хвърли в ужас всички в двата лагера.  Нападателят получи контузия на прасеца по време на победата на „шпорите“ с 2:0 над Евертън и със сигурност ще трябва да си вземе почивка за известен период.

Бразилецът с насълзени очи говори пред „ESPN Бразилия“ и потвърди, че се страхува от най-лошия сценарий, който е пропускането на Световното първенство в Катар. „В понеделник ще правя изследвания и ще знам какво точно се случва, но ме боли като ходя“, коментира Ричарлисон. „Световното първенство е толкова е близо, остава още един месец, подготвях се да не се случи нещо подобно, но сега ще трябва да започна рехабилитация и се надявам бързо да се върна на терените“, добави той.

В същото време съотборникът на Ричарлисон в Тотнъм - Иван Перишич беше глобен с 500 евро за неявяване пред съда в Милано. Според „Gazzetta dello Sport“ играчът на Тотнъм е трябвало да се яви по делото “Уанда” като свидетел на Мауро Икарди. 

Нападателят съди журналиста Фабрицио Корона, който публикува статия през февруари 2019 г., в която се твърди, че тогавашната съпруга на Икарди, Уанда, е имала връзка с Марсело Брозович. Мауро извика Перишич, който по това време беше негов съотборник в Интер, да даде показания и хърватският футболист се съгласи, но не се яви пред съда в Милано, защото през седмицата беше зает с мача от Шампионска лига между Тотнъм и Айнтахт (3:2).