0

В Германия приеха спокойно равенството на Айнтрахт срещу Левски 1:1 в първия мач от плейофите в Лигата на конференциите. Местните медии акцентират на страхотното изравнително попадение на Асими Фадига и смятат, че тимът от Франкфурт запазва по-големите си шансове за групите на турнира.

„Късен приказен гол шокира Франкфурт! „Орлите“ стигнаха само до равен в Лигата на конференциите“, пише Sky Sports Germany, като не пропусна да отбележи и невероятния пропуск на Роналдо към края на първото полувреме.

„Франкфурт успя да убеди, въпреки че получи изравнителен гол от Левски в самия край. В Айнтрахт Франкфурт не са включени аларми въпреки шокиращото развитие на първия мач от плейофите на Лигата на конференциите“, коментира Sport1.

„Мечтан гол в края лиши Айнтрахт от победа в София“, добавя авторитетното издание Kicker,като не пести и критика към тима на Дино Топмьолер. „Все пак беше незадоволително показаното от отбора в нападение. В края нищо не се промени. Айнтрахт се защитаваше концентрирано и въпреки всичките си опити, Левски просто не представляваше опасност. Чак в петата минута на добавеното време резервата Фадига нацели топката фантастично в горния десен ъгъл“, се казва още в материала.