0

Д ано да няма още изгорели заради залагания, молят се медиите в Италия, след като националите загубиха с 1:3 Англия. Така Скуадрата е застрашена да изпусне поредно голямо първенство.

В същото време стана ясно, че Тонали е признал по време на разпитите, че е залагал и на мачове на Милан, нищо че е бил играч на "росонерите". "Гадзета дело спорт" обаче обяви, че това няма да му донесе проблеми. 

Тонали винаги слагал за победа на своите, а срещу тях играел само, когато е контузен или наказан. Все пак той може да отнесе от 6 до 12 месеца санкция за назидание.

Николо Фаджоли вече се е разбрал с прокуратурата и ще бъде наказан за 7 месеца. Той ще трябва да плати и 12 500 евро глоба. Той призна, че е бил затънал в дългове и затова започнал да залага. "Плашиха ме, че ще ми счупят краката", написа бившият вече играч на Юве.

В същото време Фабрицио Корона, който е един от най-известните папараци на Апепините, обяви, че бил цензуриран по телевизията, след като е хвърлил още няколко имена на играчи, които са залагали на мачове. Според него и Ел Шарави е затънал до гуша.