0

Треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе заяви, че не вярва напълно на информациите, че Реал Мадрид губи звездата си Джуд Белингам за днешния сблъсък между двата отбора. Както е известно, глезенът на халфа пострада в дербито от Ла Лига с Хирона през уикенда.

„Работил съм една година с Джуд Белингам, той е страхотно хлапе, има уникален манталитет, движи се отлично. Ще видим утре, но аз няма да повярвам, че е аут, докато се убедя, че не е на стадиона. Познавам го, той ще направи всичко възможно да играе в мач от Шампионската лига. Може да иде да се види с други лекари, да поиска друго мнение. Ако той наистина отпадне, Реал има и други варианти. Могат да играят с Брахим или пък в 4-3-3 с Хоселу на върха на атаката. Има малки детайли в стила им, които могат да се променят, но Джуд е важен играч за тях,” обясни специалистът.

„Гледах и двете дербита на Реал с Атлетико. Те играят с петима отзад и всички видяха начина. Ние искаме да играем нашата си игра. Противникът разполага с много отлични футболисти, има и такива на скамейката, така че трябва да се защитаваме много добре и да бъдем компактни. Трябва да контролираме играта в различните линии” обобщи Розе.