0

Н ападателят на Ювентус Душан Влахович е предложил услугите си на Реал Мадрид, съобщава близкият до „кралския“ клуб журналист Томас Гонсалес. 

Мечтата на футболиста е да играе на "Сантиаго Бернабеу".

Сърбинът не е щастлив в Серия А, особено след като на „бианконерите“ бяха отнети 15 точки и тимът се свлече до средата на таблицата.

Реал Мадрид се нуждае от повече дълбочина на състава, особено в нападение, където Карим Бензема е без алтернатива.

Въпреки това, изглежда невъзможно подобен трансфер да се осъществи в последните часове на януарския трансферен прозорец.

Реал Мадрид по традиция няма да прави сделки през зимата. Душан Влахович може да се надява да го „огрее“ през летния трансферен прозорец.

В същото време Барселона може да нанесе удар в последните часове на трансферния пазар. Мароканският полузащитник Софиян Амрабат може да се окаже един от най-сериозните трансфери в последния ден на януарския прозорец. Една от сензациите на световното първенство в Катар е близо до трансфер от Фиорентина в Барселона, съобщава „Marca“.

Каталунците харесват футболиста, а той има желание да премине на „Камп Ноу“. Очаква се „блаугранас“ да отправят официална оферта съвсем скоро. 

Той бе свързан с преминаване в Атлетико Мадрид и Ливърпул, но до сделка не се стигна с нито един от двата тим.

Барселона ще направи опит да го привлече под наем до края на сезона. Лидерът в Ла Лига иска да има опция за закупуване, която обаче да не е задължителна.