0

Ф еновете на Левски не се бавиха много и „налазиха“ официалната, а и други страници на Шкупи. Както е известно, тимът от Северна Македония ще застане на пътя на „сините“ в Европа, ако преди това се справи с Хегелман от Литва. Първият двубой в Каунас е на 13 юли, а на 20-и е втората среща в столицата на югозападната ни съседка.

„Няма да ви се вярва, какво идва!“, „Идвам, ние сме Левски София!“, „Ще видите какво е да попаднеш в Синия ад!“, „Бой по албанските макендонци“, „Македония без българи – огън да я гори!“, „Тамън за Илинден“, не спираха да пишат привържениците на Левски, цитирани в днешния брой на вестник "Мач Телеграф".

Разбира се, ултрасите на Шкупи, които са сред най-буйните в Северна Македония, не им останаха длъжни. „Явно идва Третата световна война, готови сме!, „Ще ни получите ракета с две топка“, „Какво като сте Левски“, отвърнаха им комшиите.

Както е известно, през миналата година имаше доста сериозно напрежение между ЦСКА и Македония Гьорче Петров. Съперникът на „армейците“ избра срещата в Скопие да се играе на игрище, които не позволява да има фенове на трибуните. В крайна сметка бе пусната минимална бройка.