0

С ръбските медии отчитат голямото треперене на „орлите“ в Разград, преди Лазович да простреля българската врата в последен напън в 96-ата мин. Отбелязва се и треньорската проницателност на Младен Кръстаич, който анализира играта на Сърбия до най-малките подробности, според blic.

България не удържа аванса срещу сърбите в последните секунди (ГАЛЕРИЯ)
България Сърбия Разград България Сърбия Разград България Сърбия Разград
110

„Не очаквахме такава игра. Не очаквахме такова равенство. Дори не уцелихме целта. Дори нямахме шанс. Не направихме нищо в България до последната минута, когато Лазович отбеляза може би златна точка за равенството в Разград – 1:1.

Нямахме нищо. Дори в България не можеш да отидеш без идея. Това обаче не са редове, в които искаме да оспорим качеството на съперниците, а да отбележим, че наистина изглеждахме много зле.

Сърбия бе смятана за голям фаворит, като коефициентът за (победа на) орлите бе 1.56, а за българския отбор - цели 7.00.

А после студен душ и шамар за Сърбия. Гудел отново се подхлъзна, действаше много лошо на терена, за да даде възможност на Десподов да накаже лошата игра на Сърбия в началото на втората част и да донесе голямо 1:0 за тима на Младен Кръстаич.”

За българите blic пише: „Те не играха по-добре, нямаха много шансове, но имаха един феноменален. В 31-ата минута България имаше 100% шанс - Гудел не се изтегли навреме, за да направи засада, а след това нападателят на домакините Русев се изправи очи в очи с Милинкович-Савич. Той обаче пропусна да улучи вратата...

И тогава Лазович получи топката и стреля. Той стреля за точка, която може да се окаже решаваща. Да не говорим, че струва теглото си в злато“.

Сериозният в. "Политика" набляга на думите на Пикси Стойкович за спечелена "велика точка за нас". В. "Курир" отбелязва: "След победа и победа в първите два кръга отборът на Драган Стойкович се "подхлъзна" тази вечер в Разград, където направи реми срещу България - 1:1."

Белградският "Telegraf" изведе в заглавие за мача: "В 96-ата минута Сърбия се спаси от поражение от България, Лазович герой на "орлите".