0

В оденият от Станимир Стоилов Гьозтепе проявява сериозен интерес към звездата на Левски Уелтън. Това твърди турското издание gazeteyenigun.com.tr.

Втородивизионният тим от Измир ще се подсили сериозно през зимния трансферен прозорец, тъй като има  амбиции за влизане с директна промоция в Суперлигата. Именно заради това Гьозтепе се е насочил към аса на Левски Уелтън, който е част от дълъг списък с футболисти, които са набелязани от "жълто-червените".

Новината обаче не е потвърдена нито от Левски, нито от Гьозтепе.

Не е тайна, че бразилската звезда на "сините" е обект на интерес и от други клубове, а на "Герена" силно се нуждаят от попълване на клубната каса и при добра оферта биха го продали още тази зима.

Освен към Уелтън, Гьозтепе и Мъри Стоилов проявяват интерес и към футболиста на полския Раков Лукаш Зволински, както и към други офанзивни играчи, които се подвизават в балканските първенства. 

Преди дни в Турция информираха, че в плановете на тима от Измир са още и играчите на елитния Истанбул Башакшехир Филип Кени (сенегалски нападател) и Даниел Алексич (сръбски халф), както и към нападателя на Ботев Пд Антоан Бароан.