0

В ирус мъчи Айнтрахт Франкфурт! Новината съобщава "Билд" няколко дни преди решителния реванш с Левски от Лигата на конференциите. Изданието твърди, че много играчи и помощник-треньорът Щефан Бук са със симптоми на вирусно заболяване и не могат да тренират. Наложило се е някои от тях да бъдат подложени на медикаментозни вливания, за да се почувстват по-добре. Част от футболистите дори били изолирани от съотборниците си.

Всичко е започнало още преди първия мач в София. Както е известно, заради вирусно заболяване ветеранът Макото Хасебе и 19-годишният Хуго Ларсон не пристигнаха в София за мача срещу Левски (1:1). В България и Йеспер Линдстром прояви симптоми, но все пак влезе като резерва на Националния стадион „Васил Левски“ на мястото на Марио Гьотце. Звездата Рандал Коло Муани също е трябвало да прекъсне занимания за кратко миналата седмица.

„Много от играчите ми се оплакват от загуба на сили. Част от тях са със зачервено гърло. Вирусът се разпространи из целия отбор. Някои футболисти заведохме на вливания. Болните са изолирани от останалите играчи. Трябва спешно да повишим мерките за хигиена в клуба“, коментира треньорът Дино Топмьолер.