0

В ратарят на Славия Светослав Вуцов е забъркан в задочен двубой с колега, обявиха в Израел. В момента в Цървена звезда вървят спорове заради него, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“.

„Червено-белите“ трябва да изберат между Светльо и Омари Глейзър за заместник на Милан Борян. Бившият страж на Лудогорец бе изгонен, след като комшиите назначиха Барак Бахар за треньор. Този ход шокира мнозина. Сега обаче Звезда на всяка цена трябва да привлече добър вратар. Идеята на шефовете и Бахар е да се заложи на младок, в който да има много хляб. 

Твърди се, че ръководството е заложило на Светослав Вуцов, който е бил наблюдаван в мачовете на Славия. Освен това отлична оценка за него е дал Младен Кръстаич. Другото име, което е спрягано, е това на Владан Ковачевич. Той стана шампион на Полша с Ракув. Сърбите са отправили оферта за него, но са били отбити на бързо с баснословна сума, която им е била поискана. 

Така вариантите остават два – Вуцов и Глейзър. „Имаме си пълно доверие. Всичко се съгласува. Бъдете сигурни, че никой от нас не „бута“ своите хора на преден план“, обяви техническият директор на тима Марко Марин.

Въпреки това Бехар настоявал за Глейзър, който пази на Апоел Бер Шева. На този етап от Звезда не са отправили официално запитване за него, но се твърди, че израелците няма да паднат под 3 млн. евро. Със сигурност Славия ще иска далеч по-малко за него.