0

В сезнаещият немски медиен мастодонт „Билд” разкри, че в украинската съблекалня се е стигнало до вътрешноведомствен батализъм след погрома на Евро 2024 от Румъния (0:3), лафът ни може и да мине.

Репортерите на вестника съобщават, че е имало разгорещена среща, на която селекционерът Серхий Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин от испанския Овиедо и Олександър Зинченко от английския Арсенал го изгонили от съблекалнята. Информацията е, че се е стигнало до сбиване между украинските играчи.

Ребров беше директен на пресконференцията и хвърли вината върху състезателите. Треньорът ясно заяви, че неговите звезди не са дали всичко, за да победят Румъния.

"Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения включително и от военни. Всеки играч трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно.
Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за следващия мач.
Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Те не дадоха всичко от себе си, загубихме. Така, че се извинявам", каза Ребров.