0

Ц ентралният защитник на ПСЖ Серхио Рамос видя червения картон още във втория си мач от Лига 1. Той влезе като резерва срещу Лориен, но остана само 35 минути на терена в мача, завършил 1:1.

Бившият капитан на Реал Мадрид няма късмет в Париж, отбелязва мадридският в. „Ас“. Когато не е контузен, идва ред на картоните. Той влезе на мястото на Нуно Мендеш точно след почивката, и си тръгна по-рано 5 мин. Преди края за 2 жълти картона в рамките на 4 мин.

Вестник L'Équipe в оценките си отбелязва, че андалусиецът е играл така, сякаш все още е в Реал Мадрид, който се радва на по-благосклонно отношение от реферите.



Червеният му картон за него е първи откакто е в ПСЖ. Дебютът му в Лига 1 се състоя на 28 ноември срещу Сент Етиен, а в неделя бившият играч на Реал Мадрид изигра 45 минути в мача за Купата на Франция.

При изгонването на Рамос ПСЖ губеше мача, но накрая измъкна точка благодарение на попадението за 1:1 на Икарди в самия край.

След мача испанецът написа съобщение в Twitter, в което изрази съжаление за случилото се, но и се опита да извади положителен урок, за да не се повтори. „Днес е нов ден за учене; утре е нов ден за подобряване. Винаги гледаме напред. Продължаваме!“, написа той.

Откакто подписа с ПСЖ през юли Серхио Рамос е записал 130 минути в Лига 1 и 45 в Купата на Франция.